2015-06-18 17:42:32• hírek • Szatmar.ro

Segítség, felnőttem?!

Nagy szeretettel várják a Szatmári Református egyházmegye ifjúságát szombaton 13 órára a Szatmár-Láncos templom melletti Kálvin János Gyülekezeti Házba. Előadás, éneklés, beszélgetések, szabadidős tevékenységek, koncert és ifjúsági istentisztelet színesítik az alkalmat.

Szombaton 13 órakor a Kálvin házba hívják a lélekben is fiatalokat, ahol regisztráció és köszöntés után Nagy Tibor érszentkirályi és királydaróci lelkész tart előadást Segítség felnőttem?! címmel. A minden bizonnyal érdekes előadás üzenetét ezután kiscsoportos beszélgetésekben mélyíthetik el a résztvevők.

A szabadidős tevékenységeket és szeretetvendégséget követően a 17 órakor kezdődő istentiszteleten Korda Zoltán házigazda lelkipásztor hirdeti az igét, majd Kárpátaljáról érkező Frigy Band koncertjét hallgathatják meg a jelenlévők.

Az esemény mottója, ami alapján hallhatják az igehirdetést: "Mikor gyermek valék, úgy szóltam, mint gyermek, úgy gondolkodtam, mint gyermek, úgy értettem, mint gyermek: minekutána pedig férfiúvá lettem, elhagytam a gyermekhez illő dolgokat." (1Kor 13,11)

A jókedv és a fiatalosság a templomban is lehetséges! Ezzel a találkozással a nagytarnai egyházmegyei ifjúsági táborra is hangolódhatnak az ifjak, amely majd július 26-án kezdődik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: